Ingrediënten
- 200 gram kipfilet
- 1 struik bleekselderij
- 1 kleine ui
- 1 teentje knoflook
- 1 eetlepel olijfolie
- 1 theelepel kerrie
- 1 eetlepel bloem
- 1,5 à 2 dl water
Maak de bleekselderij schoon, verwijder de bladeren en snijd de stengels in smalle reepjes.
Snijd de kipfilet in blokjes en strooi er wat zout en peper over.
Verhit in een braadpan de olijfolie, fruit de ui een paar minuten, voeg de knoflook toe en zodra deze begint te geuren de kipfilet. Bak de kip lichtjes aan. Strooi er de kerriepoeder over en schep de bloem erdoor. Voeg het water toe, schep alles goed door elkaar en doe de bleekselderij in de pan. Schep alles nog enkele malen om, leg het deksel op de pan en laat alles nog circa 10 minuten pruttelen. Voeg naar smaak nog zout en/of peper toe.
Geef er droog gekookte rijst bij.
Voor 2 personen
3 opmerkingen:
Hoi Hoi,
Je site wordt steeds mooier en 'lekkerder'. Ik wilde even zeggen dat de link naar jouw site is hersteld!
Groetjes,
Filiz (De Turkse Keuken)
What's up to every body, it's my firѕt go to see of this webpage;
this website contains remarkаble аnd truly good data in suрport of visіtorѕ.
My site - http://Www.netsurfquiz.Com
Also visit my homepage - Payday Loans
I read this post fully concerning the difference of latest аnd earlier
technologіes, it's awesome article.
Also visit my web blog :: Online Payday oan
Here is my page ... Payday Loans Online
Een reactie posten