zaterdag 24 januari 2009

Pastasaus


Ingrediënten
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 1 ui, fijngesneden
  • 1 teentje knoflook, fijngesneden
  • 1 klein gedroogd rood pepertje
  • 1 blik gepelde tomaten à 400 gram
  • 1 ruime theelepel gedroogde oregano
  • 1 ruime theelepel gedroogde basilicum
  • wat gedroogde tijm
  • peper
  • 125 gram uitgebakken spekjes
  • 1 eetlepel fijngesneden peterselie
Bereiding
Verhit de olie in een pan met anti-aanbaklaag en laat op laag vuur de ui zacht worden. Bak heel even de knoflook mee. Verkruimel het rode pepertje erover. Doe de tomaten erbij, peper, oregano, basilicum en tijm en laat het geheel op laag vuur inkoken. Doe de spekjes erbij en voeg als laatste de peterselie toe.

Geen opmerkingen: