maandag 15 december 2008

Gedroogde sinaasappelschil - xeres floudes portokaliou


In de Griekse keuken wordt nogal eens gebruik gemaakt van gedroogde sinaasappelschil. Verse schillen kunnen een gerecht bitter of scherp maken, terwijl gedroogde schil juist aromatisch is. Het is handig een voorraadje te hebben en zelf drogen is niet moeilijk.
Gebruik onbespoten sinaasappels.
Was de sinaasappels en dep ze droog. Schil ze zo dun mogelijk, zonder het wit en zo mogelijk aan één stuk.
Droog de schillen circa 30 minuten in de oven op de laagste stand.
Bewaar ze in een goed afgesloten pot.
Op dezelfde manier worden citroenschillen gedroogd.

Kijk voor meer recepten uit de Griekse keuken bij Karnelly

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Hi my friеnd! I ωish to say that this articlе iѕ amazing, great written anԁ incluԁе
approximately all signifiсant infos. I would like to see extra posts like thiѕ .


Feel free tо surf tο my webpаge :
: Online Payday Oan
Also visit my web page - Payday Loans Online

Anoniem zei

Thanks to my father who told me about this website, this web site is truly amazing.


Visit my webpage - short term loans