maandag 17 september 2007

Kip met bleekselderij



Ingrediënten
  • 200 gram kipfilet
  • 1 struik bleekselderij
  • 1 kleine ui
  • 1 teentje knoflook
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 1 theelepel kerrie
  • 1 eetlepel bloem
  • 1,5 à 2 dl water
Bereiding
Maak de bleekselderij schoon, verwijder de bladeren en snijd de stengels in smalle reepjes.
Snijd de kipfilet in blokjes en strooi er wat zout en peper over.
Verhit in een braadpan de olijfolie, fruit de ui een paar minuten, voeg de knoflook toe en zodra deze begint te geuren de kipfilet. Bak de kip lichtjes aan. Strooi er de kerriepoeder over en schep de bloem erdoor. Voeg het water toe, schep alles goed door elkaar en doe de bleekselderij in de pan. Schep alles nog enkele malen om, leg het deksel op de pan en laat alles nog circa 10 minuten pruttelen. Voeg naar smaak nog zout en/of peper toe.

Geef er droog gekookte rijst bij.

Voor 2 personen

    3 opmerkingen:

    Anoniem zei

    Hoi Hoi,

    Je site wordt steeds mooier en 'lekkerder'. Ik wilde even zeggen dat de link naar jouw site is hersteld!

    Groetjes,
    Filiz (De Turkse Keuken)

    Anoniem zei

    What's up to every body, it's my firѕt go to see of this webpage;
    this website contains remarkаble аnd truly good data in suрport of visіtorѕ.


    My site - http://Www.netsurfquiz.Com
    Also visit my homepage - Payday Loans

    Anoniem zei

    I read this post fully concerning the difference of latest аnd earlier
    technologіes, it's awesome article.

    Also visit my web blog :: Online Payday oan
    Here is my page ... Payday Loans Online