woensdag 29 augustus 2007

Rode kool met appel en rozijnen



Ingrediënten
  • 1 rode kool van circa 1 kg
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 4 dl rode wijn
  • 50 gram rozijnen
  • 2 moesappelen, geschild en in stukjes gesneden
  • snufje kruidnagel
  • kaneel naar smaak
Bereiding
Verwijder de buitenste bladeren van de kool en zoveel mogelijk van de witte stronk. Snijd of schaaf de kool in dunne reepjes.
Doe de reepjes in de pan samen met de olijfolie, rozijnen en moesappelen, wijn, kruidnagel en een snufje kaneel. Smoor alles in een gesloten pan, onder af en toe omscheppen, op laag vuur in circa 60 minuten gaar. Voeg indien nodig extra vocht toe.
Voeg hierna eventueel nog wat extra gemalen kaneel naar smaak toe.

Voor 4 personen

2 opmerkingen:

Anoniem zei

I want to to thanκ you fοr this fantastіc гead!
! I аbѕolutely lovеd every little bit of it.

I have got yоu savеd as a fаvoritе to look аt neω
things уou post…

My web-ѕite: Payday Loan
Also visit my website : Payday Loans Online

Anoniem zei

Pretty nicе ρoѕt. I simply ѕtumbleԁ upon
youг wеblog and wantеd to ѕay
thаt I’ve tгuly enjоyеԁ ѕurfing aгound
youг weblog poѕts. After all I’ll be subscribing in уouг feеd and I am
hоρing you write once more veгy soon!


Stop by my webpage :: free ms points