maandag 23 juni 2008

Turkse pilaf - pirinç pilavi



Ingrediënten
  • 5 eetlepels boter
  • 300 gram langkorrelige rijst
  • 6 deciliter runder- of kippenbouillon
  • zout, peper
Bereiding
Bak de rijst in 3 eetlepels boter al omscheppend gedurende 5 minuten. Voeg dan de bouillon toe en kook de rijst tot het vocht is verdampt. Draai het vuur uit.
Verhit de rest van de boter, giet deze dan over de rijst en strooi er wat zout en peper over. Leg tussen de pan en het deksel 2 lagen keukenpapier om alle waterdamp volledig op te zuigen. Schep de rijst na 5 minuten om en dien direct op.

Voor 4 personen

1 opmerking:

Anoniem zei

Unquestіonably believe that that yоu
stаteԁ. Youг faѵourite justifіcаtiοn аppeaгed to be οn the net thе eaѕiest thing to гemembeг
of. І ѕaу to you, I definіtelу
get ігκeԁ whilst othеr ρeople thinκ about issueѕ thаt they plainly
do not knоw аbout. Υou соntгolleԁ tο
hit the nаіl upon the highest anԁ аlsο defineԁ out the wholе thing ωithout haѵing side-effеcts , оther folks can take
a signаl. Will liκely be back tο get more.
Thanks

Stop by my blоg ρost ... online payday loans direct lenders
Here is my page : Online Payday Loan