dinsdag 22 november 2011

De bazen van Klaas

De bazen van Klaas hebben een enigszins rare vraag.

Klaas is druk, wil de hele dag bezig gehouden worden. Klaas wil spelen, Klaas wil de hele dag aan deurknoppen hangen en begint daar al heel vroeg in de morgen mee. Dat klinkt of er niet één krant, maar een heel pak kranten door de brievenbus komt. Dan komt hij je heel lief wakker maken, een paar likjes, pootjes op je gezicht. Eh, natuurlijk waren we allang wakker.
Klaas wil naar buiten en na een minuut weer naar binnen, en dan toch maar weer naar buiten.
Klaas is onze hulp in de huishouding want als hij zijn zin niet krijgt, springt hij op elke kast en haalt spinnetjes en spinnenwebben weg. Datzelfde doet hij onder de bank.
Dan heeft hij ook nog tijd om lekker te komen knuffelen.

En dan nu het RARE !!!

Klaas is nu 10 weken bij ons en wij zien hem niet op zondag.
Op zondag loopt hij de trap op, gaat naar onze slaapkamer, vlijt zich op bed en laat zich de rest van de dag niet meer zien.

Jaja, grapjes over de zondagrust hebben we zelf al gemaakt, maar van ons mag hij buiten spelen hoor. We zijn niet streng in de leer :)
Vindt hij misschien dat hij ons de hele week genoeg heeft beziggehouden en wil hij een vrije dag?

Wat is dit??? Zijn er meer mensen die zo'n eigenaardig beest hebben?

7 opmerkingen:

Vlijtig Liesje zei

Wat een bijzonder verhaal over een bijzondere hond!!!

Karnelly zei

Klaas is een katertje :)

Anoniem zei

Goed afgericht, haha. Gek beest :)

Anoniem zei

Nee zo'n aparte kat hebben we niet wel kan ze ontzettend druk zijn ( aandacht vragen) als wij zitten te eten....en als ik net iets vast heb priegel handwerkje dan springt ze op de kast e.d dan weet ze dat ik niet snel op kan staan.....en vandaag ligt ze de hele dag al op ons bed onder de sprei en zit er geen beweging in totdat ik met de pannen begin te rommelen en struikel je over haar en miauwt ze haar keeltje schoor ;o)

Het zijn bijzondere dieren , jou Klaas is een omgekeerde kortjakje ;o)

Annemieke zei

Bij ons is het 7 dagen per week zondag wat de kat betreft. Ze draagt ook niet voor niets een zwart pak, denken we dan maar.

Irma zei

Ik heb net zo'n kat als Annemieke. Mevrouw ligt hier het grootste deel van de dag op de bank, het liefst onder een dekentje. Haar gesnurk is tot boven de radio uit te horen. Mijn kat mag niet boven komen, dus op bed liggen is er niet bij. Aaaaah zielig.:-)

Onder de knotwilg zei

Hier geen katten-ervaring, maar wel weer genoten van je verhaal!

Groetjes Tineke