Ingrediënten
- 1 spitskool van circa 1 kg
- 1 grote ui
- 1 fijngehakte teen knoflook
- 1 eetlepel kerriepoeder
- 1 eetlepel olijfolie + 25 gram margarine
- 300 gram gehakt
- zout en peper
Verwijder van de spitskool de lelijke buitenste bladeren. Snijd de kool in de lengte in vieren. Verwijder zoveel mogelijk van de witte stronk, zonder dat de bladeren losraken. Snijd de kool in heel dunne repen. Snijd de ui in snippers.
Verhit olie en margarine. Fruit de ui op laag vuur glazig. Bak de fijngehakte knoflook even mee tot het gaat geuren. Roer de kerrie door ui en knoflook. Voeg het gehakt toe en laat dit op een matig vuur, al prakkend, rul en droog bakken. Schep er de gesneden kool door en smoor deze in een gesloten pan op een laag vuur in ca. 45 minuten gaar. Schep regelmatig alles om. Voeg zonodig wat water toe. Breng de kool op smaak met zout en peper.
Voor 4 personen
3 opmerkingen:
Dit lijkt me toch zo lekker! Zou het ook gaan met een witte kool? Denk het wel hè, want die heb ik n.l. nog liggen.
Dinsdag a.s. ga ik het maken!
Whеn someοne writes an piecе of writing he/ѕhe keeps
the idea of a user in hіs/her mind that how a user can unԁerstand it.
Thus that's why this post is outstdanding. Thanks!
My web-site http://www.2applyforcash.com
Also visit my site ; Payday Loans Online
Sacramento book review/san francisco book review was nothing short of amazing?
The viewer can't reliably rest in one particular mode? The promise of high rewards and dividends often leads people to get carried away by these offers only to come to the unpleasant realization that the rewards are not as great as first projected.
My blog: Payday Loans
Een reactie posten