Ingrediënten
Bak de spekjes uit. Laat ze uitlekken op keukenpapier. Bak in het overgebleven spekvet de courgetteblokjes lichtbruin. Laat ze uitlekken.
Verhit de olie in een pan met anti-aanbaklaag en laat de ui op laag vuur zacht worden. Bak knoflook even mee, verkruimel het pepertje erover.
Doe de tomaten erbij, peper en oregano, spekjes en courgette, en laat het geheel op laag vuur inkoken. Voeg als laatste de peterselie toe.
Voor 2 personen
- 125 gram dobbelsteentjesspek
- 1 kleine courgette, in blokjes gesneden
- 1 eetlepel olijfolie
- 1 ui, fijngesneden
- 1 teentje knoflook, fijngesneden
- 1 klein gedroogd rood pepertje
- 1 blik gepelde tomaten (400 gram)
- 1 ruime theelepel oregano
- peper
- peterselie
Bak de spekjes uit. Laat ze uitlekken op keukenpapier. Bak in het overgebleven spekvet de courgetteblokjes lichtbruin. Laat ze uitlekken.
Verhit de olie in een pan met anti-aanbaklaag en laat de ui op laag vuur zacht worden. Bak knoflook even mee, verkruimel het pepertje erover.
Doe de tomaten erbij, peper en oregano, spekjes en courgette, en laat het geheel op laag vuur inkoken. Voeg als laatste de peterselie toe.
Voor 2 personen
Geen opmerkingen:
Een reactie posten