Ingrediënten
Dep de karbonades droog.
Meng olijfolie met citroensap, peper, oregano en knoflook. Bestrijk de karbonades hiermee en laat ze, afgedekt, circa 1 uur marineren in de koelkast.
Dep ze dan droog, snij de randen op regelmatige afstand in zodat ze bij het grillen niet kunnen krullen.
Rooster ze onder de grill aan elke kant ongeveer 8 minuten. Strooi er zout naar smaak over.
Voor 4 personen
Kijk voor meer recepten uit de Griekse keuken bij Karnelly- 4 varkenskarbonades
- 6 eetlepels olijfolie
- 2 eetlepels citroensap
- 1,5 theelepel gedroogde oregano
- 2 knoflookteentjes, geperst
- peper, zout
Dep de karbonades droog.
Meng olijfolie met citroensap, peper, oregano en knoflook. Bestrijk de karbonades hiermee en laat ze, afgedekt, circa 1 uur marineren in de koelkast.
Dep ze dan droog, snij de randen op regelmatige afstand in zodat ze bij het grillen niet kunnen krullen.
Rooster ze onder de grill aan elke kant ongeveer 8 minuten. Strooi er zout naar smaak over.
Voor 4 personen
Geen opmerkingen:
Een reactie posten