Ingrediënten
Snijd de runderlappen in grote stukken en hak de uien in niet te kleine stukjes. Braad het vlees in een braadpan in margarine en olie op matig vuur lichtbruin, voeg de uien toe en fruit deze mee. Zet het vuur laag en voeg vervolgens het laurierblad, de kruidnagels, suiker, azijn, water of bouillon en zout en peper toe.
Laat alles met het deksel op de pan in ca. 2 uur gaar stoven. Haal dan het laurierblad en de kruidnagels eruit. Bind de hachee met wat allesbinder.
Voor 4 personen.
- 600 gram runderlappen
- 3 grote uien
- 1 eetlepel olie en 25 gram margarine
- 1 groot laurierblad
- 2 kruidnagels
- 1 theelepel suiker
- scheutje azijn
- 5 dl water of bouillon
- zout en peper
- allesbinder
Snijd de runderlappen in grote stukken en hak de uien in niet te kleine stukjes. Braad het vlees in een braadpan in margarine en olie op matig vuur lichtbruin, voeg de uien toe en fruit deze mee. Zet het vuur laag en voeg vervolgens het laurierblad, de kruidnagels, suiker, azijn, water of bouillon en zout en peper toe.
Laat alles met het deksel op de pan in ca. 2 uur gaar stoven. Haal dan het laurierblad en de kruidnagels eruit. Bind de hachee met wat allesbinder.
Voor 4 personen.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten