Ingrediënten
- 10 dl melk
- 2 sinaasappels, zorgvuldig gewassen
- 80 gram suiker
- 60 gram maïzena
Breng 9 dl melk met het oranje deel van de schil van de 2 sinaasappels langzaam aan de kook.
Roer suiker, maïzena en 1 dl koude melk tot een glad papje. Giet dit al roerend bij de zachtkokende melk (na eerst de sinaasappelschillen verwijderd te hebben). Laat het steeds roerend circa 3 minuten koken.
Laat de pudding in een met koud water omgespoelde puddingvorm afkoelen en opstijven.
Garneer met partjes sinaasappel.
Voor 4 personen
7 opmerkingen:
Whow! Dit lijkt super makkelijk!
Ga ik in het weekend zeker proberen!
Bedankt voor de tip!
Groetjes,
NZ
ooo jammie , enne vitamientjes ook meteen binnen, ziet er ook geweldig gezellig uit , heb je mooi gedaan , liefs marion
Wat een lekker recept weer!
Ik heb de smaak helemaal te pakken door jouw berichtjes! En ze smullen er flink van, dus bedankt voor je tips.
Mmmmm, lekker!!
Oooh wat een heerlijk blog!! Ik ga je volgen hoor en heel veel van je lekkere recepten uitproberen.
Fijne dag.
groetjes, Annelies
Ik voel me echt geïnspireerd! Dit klinkt niet moeilijk, en het ziet er prachtig uit.
hoi ik ga je volgen ben zelf ook gek op lekker eten en s'morgens je raad het nooit ik eet elke morgen griekse yogurt met noten en honing heerlijk en in de zomer gaan er lekker blauwe bessen bij door met aardbeien
jou toetje ga ik proberen vinden mijn kinderen vast ook lekker
gr sandra
Een reactie posten