Ingrediënten
Bereiding
Rasp de komkommer en laat goed uitlekken. Pers de knoflook. Doe in een kom yoghurt, knoflook, komkommer, azijn en zout en roer goed door elkaar. Voeg de olijfolie toe en roer weer goed tot het een homogene massa is.
Voor het gebruik 1 uur in de koelkast laten staan.
Voor 6 personen
Kijk voor meer recepten uit de Griekse keuken bij Karnelly
- 500 gr Griekse yoghurt
- 4 teentjes knoflook
- zout
- 1 eetlepel olijfolie
- 1 komkommer
- 1 eetlepel azijn
Bereiding
Rasp de komkommer en laat goed uitlekken. Pers de knoflook. Doe in een kom yoghurt, knoflook, komkommer, azijn en zout en roer goed door elkaar. Voeg de olijfolie toe en roer weer goed tot het een homogene massa is.
Voor het gebruik 1 uur in de koelkast laten staan.
Voor 6 personen
Kijk voor meer recepten uit de Griekse keuken bij Karnelly
Geen opmerkingen:
Een reactie posten