donderdag 28 juni 2007

Kabeljauw met paksoi



Ingrediënten
  • 200 gram kabeljauwfilet, in blokjes
  • 3 eetlepels sesamolie
  • 2 cm verse gemberwortel, fijngehakt
  • 2 teentjes knoflook, fijngehakt
  • 1 rode peper, zonder zaadjes, in reepjes
  • sap en geraspte schil van een halve citroen
  • 1 struik paksoi, in brede repen gesneden
  • 1 à 2 eetlepels Japanse sojasaus

Bereiding
Verhit de olie in een wok en bak de gember, knoflook, rode peper en citroenschil heel even tot het gaat geuren.
Schep dan de blokjes kabeljauw erdoor en roerbak ze op een hoge stand in circa 3 minuten lichtbruin. Haal voorzichtig de kabeljauw uit de wok, probeer te vermijden dat de vis uiteenvalt.
Doe de paksoi in de wok en roerbak 2 à 3 minuten op hoge stand.
Voeg de sojasaus en het citroensap toe, schep voorzichtig de kabeljauw erdoorheen en warm het gerecht nog circa 2 minuten zachtjes door.
Serveer met rijst.

Voor 2 personen

1 opmerking:

Anoniem zei

Grеat web ѕite. А lot of useful information here.
I аm sending it to severаl budԁies аns additionallу sharing in ԁelicіous.
Anԁ of соurse, thank you for your swеat!


Alѕo visіt my ρage: netsurfquiz.Com
Here is my web page : Payday Loan