vrijdag 4 april 2008

Gehaktballen met pistachenoten



Ingrediënten
  • 200 gram half-om-half (runder/lams)gehakt
  • 70 gram pistachenootjes
  • 1 uitje
  • 1 ei
  • peper, zout
  • 1 lepel olie
Bereiding
Pel de pistachenootjes en hak ze fijn. Snipper het uitje. Breek het ei boven een kommetje, roer door en doe ongeveer de helft bij het gehakt. Voeg tevens ui en noten toe en, naar smaak, peper en zout.
Vorm 4 balletjes en druk ze plat.
Verwarm de olie in een koekenpan en bak de gehaktballen op matig hoog vuur in circa 10 minuten gaar.
Lekker met spinazie uit de wok:
Verhit 1 lepel olie in de wok. Bak 1 uitje circa 3 minuten. Voeg dan 300 gram spinazie toe, laat deze slinken en voeg naar smaak zout en (cayenne)peper toe.

Voor 2 personen
(Een recept van Albert Heijn)

1 opmerking:

Anoniem zei

Leuke site!. Er zijn nog weinig goede sites over dit onderwerp te vinden.
Ben blij met jullie post!
Ik kan helaas geen bookmark aanmaken naar karnelly.blogspot.com in Firefox. :( Weten jullie hoe dit komt?

Groetjes Barbara