Ingrediënten
- 250 gram woknoedels of dunne mie
- 3 eetlepels zonnebloemolie
- 400 gram varkensschnitzel, in dunne reepjes
- 1 teentje knoflook, fijngesneden
- 400 gram peultjes
- 3 eetlepels Japanse sojasaus
- 1 eetlepel gembersiroop
- 2 bosuitjes, in ringetjes
- 2 eetlepels sesamzaadjes, geroosterd
Bereid de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit de olie in een wok en bak de schnitzelreepjes al omscheppend op hoog vuur goudbruin. Schep de knoflook, de peultjes en de noedels erbij en roerbak ze nog 3 minuten mee. Breng op smaak met de sojasaus, gembersiroop en zout en peper. Bestrooi met de bosui en de geroosterde sesamzaadjes.
Voor 4 personen
Bron: Allerhande 10 2007
Geen opmerkingen:
Een reactie posten